Селин Дион беше във видимо добро здраве и добро настроение на

...
Селин Дион беше във видимо добро здраве и добро настроение на
Коментари Харесай

Заобиколена от синовете си и щастлива: Селин Дион с първа публична поява след тежката диагноза

Селин Дион беше във  очевидно положително здраве и положително въодушевление на първата си обществена поява след близо 4 години. 55-годишната изпълнителка на „ My Heart Will Go On “ участва на спортно събитие с тримата си сина, които не се появяват постоянно пред обективите на камерите – Рене-Чарлз, на 22 години, и близнаците Нелсън и Еди, на 13 години, които тя роди от покойния си брачен партньор Рене Анжелил. 

Канадската суперзвезда отсъства от светлините на прожекторите от няколко години и непрестанно отсрочва завръщането си на сцената , защото продължава да се бори с тежка и нелечима болест - Синдрома на Стив-Парсън, прочут още като Синдром на скования човек. Хората, които имат това неврологично разстройство, страдат от прогресивна вдървеност в мускулите на торса, които с времето се втвърдяват.
                             

Въпреки здравословните си проблеми, Селин изглеждаше лъчезарна и радостна във видео, споделено от отбора по хокей на Монреал Канадиенс. Във видеото е снимана именитата изпълнителка по време на визитата ѝ в съблекалнята след мача на канадските хокеисти против Вегас Голдън Найтс в Невада в понеделник вечерта.

Надписът към късото видео гласеше: „ Когато емблемите на Квебек се срещнат в Лас Вегас… “.

Феновете показаха в мненията към обявата насладата си от рядката поява на Селин и това, че тя наподобява в положително здраве.

„ МОЯТА НАЙ-ГОЛЯМА МЕЧТА, СЕЛИН съдебна експертиза СПРАВЯ ДОБРЕ “, написа един от потребителите, а различен добави „ Боже, толкоз доста ни липсваше!! Толкова се веселя, че най-сетне те виждам още веднъж, кралице. "
                             

За финален път Селин беше на сцената през март 2020 година и макар че беше оповестила, че ще се върне за международното си турне Courage, то беше отсрочено за неопределен срок, откакто тя разгласи борбата си с заболяването през декември 2022 година

По-рано тази година сестрата на Селин, Клодет Дион описа пред HELLO! за здравословното състояние на сестра си: „ Тя прави всичко, с цел да се възвърне. Тя е мощна жена “.
                             

„ Това е болест, за която знаем толкоз малко “, означи Клодет. „ Има конвулсии – те са невъзможни за управление. Сещате ли се по какъв начин някои хора постоянно скачат през нощта заради крампа в крайници или прасеца? Нещо такова е, само че във всички мускули. “

„ Малко можем да създадем, с цел да я подкрепим, да облекчим болката ѝ “ , добави Клодет.

Миналата година Селин сподели, че продължаващите мускулни конвулсии засягат всеки аспект от всекидневието ѝ и от време на време ѝ причиняват затруднения, когато върви. Заболяването също по този начин не позволява на певицата да използва гласните си струни, с цел да пее по метода, по който е свикнала.
 10 емблематични визии на Селин Дион  10 емблематични визии на Селин Дион  10 емблематични визии на Селин Дион  10 емблематични визии на Селин Дион
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР